Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde fødselsdagstog. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fødselsdagstog tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Safari fødselsdagstog fra Kids by Friis

Første anbefaling på listen er fra mærket Kids By Friis.

Det bedste tilbud på “Safari fødselsdagstog fra Kids by Friis” vi har fundet er hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 549,-

Forhandlerens beskrivelse:
Fint og sejt fødselsdagstog m 5 figurer, 11 tal, 1 dansk flag og en vimpel. …

Se hos Min Egen Verden ❯❯

2: Cowboy fødselsdagstog med 11 tal fra Kids by Friis

Anden anbefaling har vi fundet hos Min Egen Verden, hvor du kan købe Cowboy fødselsdagstog med 11 tal fra Kids by Friis til kun 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Så fint og dekorativt fødselsdags tog.Husk IKKE legetøj, men sød dekoration…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

3: H.C. Andersen fødselsdagstog -dreng fra Kids by Friis

Næste anbefaling er “H.C. Andersen fødselsdagstog -dreng fra Kids by Friis”.

Dagens bedste tilbud på “H.C. Andersen fødselsdagstog -dreng fra Kids by Friis” har vi fundet hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
H.C.
Andersen fører an i dette fødselsdagstog.
Efter ham, kommer alle favorit eventyrene, som små søde figur.Fødseldagstog m. 11 tal/eventyr.
Håndmalet.
Polyresin.
Plads til to talnumre i toget.
Inkl. flag. Mål:45 x 7 x 20 cm. Vægt: 1,25 kg….

Se hos Min Egen Verden ❯❯

4: Fødselsdagstog med prinsesse fra Kids by Friis

  • Dagens pris: 449,- kr.
  • Fundet hos Min Egen Verden
  • Mærke: Kids By Friis
  • Franchise: Prinsesse

Sidste produkt på vores liste er Fødselsdagstog med prinsesse fra Kids by Friis som vi har fundet til 449,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
Fint Fødselsdagstog med prinsesse, elefant, gave, hund og kage.
Der følger 9 tal med og der er plads til 10 tal i toget.Det er Håndmalet Polyresin og vil glæde enhver der elsker prinsesser og fødselsdagMål:45 x 7 x 20 cm. Vægt: 1,25 kg….

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste fødselsdagstog i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse fødselsdagstog:

Dyreste Fødselsdagstog på listen er Fødselsdagstog – Harlekin og Columbine fra Fenomen med en pris på 560.00. Billigste udvalgte Fødselsdagstog er Lyseholder til fødselsdagstog som du kan købe for 9.95 hos Naturebaby.dk. Forskellen på de to priser er 550.05 kr. – de 4 Fødselsdagstog vi har fundet koster i gennemsnit 5513.7 kr.
Ovenstående Fødselsdagstog data og priser er hentet fra 28 butikker (Min Egen Verden, Mammashop.dk, Coolshop.dk, Coop.dk, Legen.dk, Proshop.dk, Gucca.dk, Likehome.dk, Babysam.dk, Bolig & Haven, Luksustrolden, Festbyen, Loukrudt, KÆRE BØRN, Fenomen, Sovedyret.dk, ModernRoom.dk, Bydahlliving.dk, Nemmegaver.dk, Stokværk, Abeungen, byhappyme.com, Kids-world, Tralaleg.dk, Happyhoola, Legekammeraten.dk, Naturebaby.dk, Parcellet). Alle Fødselsdagstog tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fødselsdagstog guides:

Fandt du ikke det rigtige Fødselsdagstog blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fødselsdagstog: