Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde kageflag. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kageflag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kageflag 3 x 4 cm. 144 Stk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dreamshop2u.

Her kan “Kageflag 3 x 4 cm. 144 Stk” fås til 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Model: Kageflag Materiale: Papir og træ Mål flag: 3 x 4  cm. Mål pind: 6,5 cm. Antal flag: 144 stk. EAN: 5707264001792 144 flotte Dannebrogsflag som splitflag.
Disse små flag er perfekte som kagepynt til dine fine muffins, cupcakes eller nybagte fødse…

Se hos Dreamshop2u ❯❯

2: Lyserøde kageflag til pindemadder

Anden anbefaling har vi fundet hos Dreamshop2u, hvor du kan købe Lyserøde kageflag til pindemadder til kun 20,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Små lyserøde kageflag til barnedåb eller babyshover flagene er også velegnet til pindemadder til dåben. Du kan også pynte muffins og kransekager med de lyserøde lagkageflag der er flot dekoreret med en lyserød stork. Der er 50 flag i hver pose og de må…

Se hos Dreamshop2u ❯❯

3: Lyseblå kageflag til pindemadder

Næste anbefaling er “Lyseblå kageflag til pindemadder”.

Dagens bedste tilbud på “Lyseblå kageflag til pindemadder” har vi fundet hos Dreamshop2u hvor prisen lige nu er 20,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Små lyseblå lagkageflag til barnedåb eller babyshower flagene er også velegnet til pindemadder til dåben. Du kan også pynte kransekagen med de søde lyseblå kageflag der er flot dekoreret med en stork. Der er 50 flag i hver pose og de måler 3,5 x 2,5 c…

Se hos Dreamshop2u ❯❯

4: 400 stk. Kageflag, 48X30Mm, Flerfarvet, Papir/træ, Dannebrog, På Træpind

Sidste produkt på vores liste er 400 stk. Kageflag, 48X30Mm, Flerfarvet, Papir/træ, Dannebrog, På Træpind som vi har fundet til 405,- hos Engsig.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktbetegnelse:KageflagFarve:flerfarvetMateriale:papir, træFeatures:Dannebrog, på træpindLængde/dybde:48 mmBredde:30 mmProduktbeskrivelse:Kageflag til pynt på kager mm. i festlige anledningerOpbevaringsinstruktioner:Opbevares rent og tørt.Bortskaffelse…

Se hos Engsig.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kageflag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kageflag:

Dyreste Kageflag på listen er 400 stk. Kageflag, 48X30Mm, Flerfarvet, Papir/træ, Dannebrog, På Træpind fra Engsig.dk med en pris på 405.00. Billigste udvalgte Kageflag er Kageflag 20 stk som du kan købe for 9.00 hos Vivi´s Butik. Forskellen på de to priser er 396 kr. – de 4 Kageflag vi har fundet koster i gennemsnit 181.13 kr.
Ovenstående Kageflag data og priser er hentet fra 6 butikker (Dreamshop2u, Engsig.dk, Vivi´s Butik, Happyhoola, Purpleandpink.dk, Feststemning.dk). Alle Kageflag tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageflag guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageflag blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageflag: