Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde fødselsdagstal. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fødselsdagstal tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sølv glimmer Fødselsdagstal 70 År. 1 Stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dreamshop2u.

Her kan “Sølv glimmer Fødselsdagstal 70 År. 1 Stk.” fås til 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et stort sølv tal 70 år med sølvglimmer. Sølvtallene er super som bordpynt på festbordet til jubilæum og fødselsdag. Pynt op til 70 års fødselsdagen med disse flotte tal så borddækningen bare er perfekt til denne fødselsdag. Sølv tallet 70 er lavet af…

Se hos Dreamshop2u ❯❯

2: Guld glimmer Fødselsdagstal 40 År. 1 Stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Dreamshop2u, hvor du kan købe Guld glimmer Fødselsdagstal 40 År. 1 Stk. til kun 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot guld glimmer fødselsdagstal i plastik med guld glimmer overflade hele vejen rundt om tallet.
Brug det fine tal hvis du skal holde stor 40 års fødselsdag sammen med veninderne venner eller familie og gerne vil gøre lidt ekstra ud af borddækninge…

Se hos Dreamshop2u ❯❯

3: Sølv glimmer Fødselsdagstal 30 År. 1 Stk.

Næste anbefaling er “Sølv glimmer Fødselsdagstal 30 År. 1 Stk.”.

Dagens bedste tilbud på “Sølv glimmer Fødselsdagstal 30 År. 1 Stk.” har vi fundet hos Dreamshop2u hvor prisen lige nu er 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et stort sølv tal 30 år med sølvglimmer. Sølvtallene er super som bordpynt på festbordet til 30 års fødselsdag. Sølv tallet er lavet af et kraftigt skum materiale med en lille fod forneden så tallet kan stå selv som en del af borddækningen til festen….

Se hos Dreamshop2u ❯❯

4: Guld glimmer Fødselsdagstal 20 År. 1 Stk.

Sidste produkt på vores liste er Guld glimmer Fødselsdagstal 20 År. 1 Stk. som vi har fundet til 25,- hos Dreamshop2u.

Forhandlerens beskrivelse:
Virkelig smukt stort guld glimmer tal med tallet 20 år der passer perfekt til både fødselsdag og jubilæum. Skal i fejre 20 års jubilæum på kontoret og vil i gerne pynte flot op til anledningen så er disse flotte glimmer tal virkelig flotte at pynte bordet…

Se hos Dreamshop2u ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste fødselsdagstal i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse fødselsdagstal:

Dyreste Fødselsdagstal på listen er Felius Design Fødselsdagstal hvide fra Bydahlliving.dk med en pris på 318.00. Billigste udvalgte Fødselsdagstal er Sølv glimmer Fødselsdagstal 70 År. 1 Stk. som du kan købe for 25.00 hos Dreamshop2u. Forskellen på de to priser er 293 kr. – de 4 Fødselsdagstal vi har fundet koster i gennemsnit 279 kr.
Ovenstående Fødselsdagstal data og priser er hentet fra 3 butikker (Dreamshop2u, Festbyen, Bydahlliving.dk). Alle Fødselsdagstal tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fødselsdagstal guides:

Fandt du ikke det rigtige Fødselsdagstal blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fødselsdagstal: