Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde fødselsdagsballoner. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fødselsdagsballoner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Servietter med fødselsdagsballoner

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Feststemning.dk.

Her kan “Servietter med fødselsdagsballoner” fås til 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flotte servietter med farverige fødselsdagsballoner. Perfekt til et festligt fødselsdagsbord. Hver pakke indeholder 20 servietter….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

2: Slikposer med fødselsdagsballoner

Anden anbefaling har vi fundet hos Feststemning.dk, hvor du kan købe Slikposer med fødselsdagsballoner til kun 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flotte slikposer til en sjov og festlig fødselsdag. Fyld dem med sundt og sødt og brug dem som skatten i skattejagten  – eller giv gæsterne dem med, når de bliver hentet, som afsluting på en dejlig dag. Hver pakke indeholder 8 slikposer….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

3: Paptallerkner med fødselsdagsballoner

Næste anbefaling er “Paptallerkner med fødselsdagsballoner”.

Dagens bedste tilbud på “Paptallerkner med fødselsdagsballoner” har vi fundet hos Feststemning.dk hvor prisen lige nu er 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab en skøn fødselsdagsstemning med vores flotte paptallerkner med farverige balloner. Hver pakke indeholder 8 skønne paptallerkner. Hver tallerken har en diameter på 23 cm….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

4: Dug med fødselsdagsballoner

Produkt nummer 4 på vores “fødselsdagsballoner-liste” er Dug med fødselsdagsballoner som du lige nu kan købe for 45,- hos Feststemning.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Flot dug spækket med farverige balloner til et flot fødselsdagsbord. Dugen måler 1,8 meter x 1,2 meter. Dæk bordet med matchende krus, tallerker og servietter til en rigtig fødselsdagsstemning….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

5: Flagguirlande med Fødselsdagsballoner

Forhandlerens beskrivelse:
Festlig flagguirlande til fødselsdagen med fødselsdagsballoner og teksten Happy Birthday. Banneret er 3,9 meter langt, og hvert flag er 30 cm. Pynt også op med vores flotte balloner i alle former, mønstre og farver til en festlig fødselsdag….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

6: Papkrus med fødselsdagsballoner

Forhandlerens beskrivelse:
Flotte papkrus med farverige balloner. Perfekt til en festlig fødselsdag. Hver pakke indeholder 8 papkrus….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

7: Flagbanner, Fødselsdagsballoner

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og dekorative fødselsdagsbanner med balloner og teksten Happy Birthday. Banneret er 3,65 meter, og hvert flag er 27 cm. højt….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

8: Konfetti, Fødselsdagsballoner

Sidste produkt på vores liste er Konfetti, Fødselsdagsballoner som vi har fundet til 29,- hos Feststemning.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Farverigt og festligt konfetti med fødselsdagsballonner og serpentiner i regnbuens farver. Perfekt til fødseldagen for både drenge og piger. Posen indeholder 14 gram, hvilket er rigeligt til at dække et flot bord….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

Dyreste Fødselsdagsballoner på listen er Dug med fødselsdagsballoner fra Feststemning.dk med en pris på 45.00. Billigste udvalgte Fødselsdagsballoner er Slikposer med fødselsdagsballoner som du kan købe for 25.00 hos Feststemning.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr.
Ovenstående Fødselsdagsballoner data og priser er hentet fra 1 butikker (Feststemning.dk). Alle Fødselsdagsballoner tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.