Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde fødselsdagsballoner. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fødselsdagsballoner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dug med fødselsdagsballoner

  Vores første anbefaling er “Dug med fødselsdagsballoner” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Flot dug spækket med farverige balloner til et flot fødselsdagsbord. Dugen måler 1,8 meter x 1,2 meter. Dæk bordet med matchende krus, tallerker og servietter til en rigtig fødselsdagsstemning….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Paptallerkner med fødselsdagsballoner

   Vores anden anbefaling er “Paptallerkner med fødselsdagsballoner” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Skab en skøn fødselsdagsstemning med vores flotte paptallerkner med farverige balloner. Hver pakke indeholder 8 skønne paptallerkner. Hver tallerken har en diameter på 23 cm….

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: 18 års fødselsdagsballoner 8 stk

    Næste anbefaling er “18 års fødselsdagsballoner 8 stk” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Model: Fødselsdagsballon 18 år Materiale: Latex egnet til Helium Størrelse: 23 cm. Farve: Hvid og guld EAN: 3660380050933 Antal: 8 Stk  Fødselsdagsballoner til 18 års fødselsdag De smukkeste hvide balloner til din 18 års fødselsdag, med guldmotiv 18…

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Slikposer med fødselsdagsballoner

     Produkt nummer 4 på vores “fødselsdagsballoner-liste” er Slikposer med fødselsdagsballoner

     Forhandlerens beskrivelse:
     Flotte slikposer til en sjov og festlig fødselsdag. Fyld dem med sundt og sødt og brug dem som skatten i skattejagten  – eller giv gæsterne dem med, når de bliver hentet, som afsluting på en dejlig dag. Hver pakke indeholder 8 slikposer….

     Tjek bedste pris ❯❯

     5: Servietter med fødselsdagsballoner

      Sidste produkt på vores liste er Servietter med fødselsdagsballoner som vi har fundet til 29,- hos Feststemning.dk.

      Forhandlerens beskrivelse:
      Flotte servietter med farverige fødselsdagsballoner. Perfekt til et festligt fødselsdagsbord. Hver pakke indeholder 20 servietter….

      Tjek bedste pris ❯❯

      Flere produkter.

      De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste fødselsdagsballoner i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse fødselsdagsballoner:

      Dyreste Fødselsdagsballoner på listen er Dug med fødselsdagsballoner fra Feststemning.dk med en pris på 45.00. Billigste udvalgte Fødselsdagsballoner er 18 års fødselsdagsballoner 8 stk som du kan købe for 25.00 hos Dreamshop2u. Forskellen på de to priser er 20 kr.
      Ovenstående Fødselsdagsballoner data og priser er hentet fra 2 butikker (Feststemning.dk, Dreamshop2u). Alle Fødselsdagsballoner tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.