Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde ballonpinde. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ballonpinde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gule Ballonpinde 10 stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Feststemning.dk.

Her kan “Gule Ballonpinde 10 stk.” fås til 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
10 flotte ballonpinde i gul til at sætte balloner på. Stik ballonpindene med balloner i blomsterne eller giv alle gæsterne en med hjem, når fødselsdagen er forbi. Ballonpindene er 40 cm høje….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

2: Orange Ballonpinde 10 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Feststemning.dk, hvor du kan købe Orange Ballonpinde 10 stk. til kun 25,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
10 flotte ballonpinde i orange til at sætte balloner på. Stik ballonpindene med balloner i blomsterne eller giv alle gæsterne en med hjem, når fødselsdagen er forbi. Ballonpindene er 40 cm høje….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

3: Konfetti balloner, pastel, med ballonpinde – 5 stk.

Sidste produkt på vores liste er Konfetti balloner, pastel, med ballonpinde – 5 stk. som vi har fundet til 39,- hos Purpleandpink.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sjove konfettifyldte balloner som fungerer som unik blikfang på festens kage.
Ballonerne er transparent og fyldt med pastelfarvet papirkonfetti indeni.  Placer ballonerne på din kage eller brug dem individuelt med de medfølgende pinde,  Pakken indehol…

Se hos Purpleandpink.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste ballonpinde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse ballonpinde:

Dyreste Ballonpinde på listen er Konfetti balloner, pastel, med ballonpinde – 5 stk. fra Purpleandpink.dk med en pris på 39.00. Billigste udvalgte Ballonpinde er Gule Ballonpinde 10 stk. som du kan købe for 25.00 hos Feststemning.dk. Forskellen på de to priser er 14 kr. – de 3 Ballonpinde vi har fundet koster i gennemsnit 29.67 kr.
Ovenstående Ballonpinde data og priser er hentet fra 2 butikker (Feststemning.dk, Purpleandpink.dk). Alle Ballonpinde tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.