Du er landet på Ballonbuer.dk, det helt rigtige sted at finde RICE fødselsdagslys. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle RICE fødselsdagslys tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fødselsdagslys fra Rice – Princess 4ever

  • Mærke: RICE

Vores første anbefaling er “Fødselsdagslys fra Rice – Princess 4ever” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Gør kagen ekstra fin med disse søde lys – kan i princippet anvendes til fødselsdagspiger i alle aldre 🙂 Kombiner evt med et årstalslys Højde 7 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Fødselsdagslys fra Rice – Cake Candles – Gold (16 stk)

  • Mærke: RICE
  • Farve: Gold

Sidste produkt på vores liste er Fødselsdagslys fra Rice – Cake Candles – Gold (16 stk) som vi har fundet til 38,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør kagen ekstra fin med disse søde guldlys – kan anvendes at festliggøre en kage til hver en sammenhæng Sidder i lyserøde holdere – lige til at sætte i kagen 16 stk i en pakke HØJDE: 12 CM…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste RICE Fødselsdagslys på listen er Fødselsdagslys fra Rice – Cake Candles – Gold (16 stk) fra BabyGear.dk med en pris på 38.00. Billigste udvalgte Fødselsdagslys er Fødselsdagslys fra Rice – Princess 4ever som du kan købe for 21.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 17 kr.
Ovenstående RICE Fødselsdagslys data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle RICE Fødselsdagslys tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fødselsdagslys guides:

Fandt du ikke det rigtige Fødselsdagslys blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fødselsdagslys: